Cégünk, a Sateam Kft. 12 évvel ezelőtt jött létre egy kis családi vállalkozásként. Öntözéstechnikai termékek kis- és nagykereskedelmével kezdtünk el foglalkozni. Mára már több mint 400 partnerünk van országosan, akiknek közel 30 munkatársunk nyújt segítséget. Az öntözéstechnikai és egyéb kiegészítő kerttechnikai portfólió (www.sateam.hu) mellé az elmúlt években számos egyéb új üzletág került.

6 évvel ezelőtt létrehoztuk a Summerice TM márkát (www.summerice.hu), amely márkanév alatt Európa 4 országában kizárólagos forgalmazóként az NHL által is használt műanyagjégpálya értékesítésével és bérbeadásával vagyunk jelen.

Partnereinknek egyre nagyobb igénye volt nemcsak a szakmai, hanem a vállalkozásokkal kapcsolatos egyéb szolgáltatásokra, így 2014-ben elindítottuk tanácsadással, coachinggal és szervezetfejlesztéssel foglalkozó vállalkozásunkat (www.shdgroup.hu), amely 2016-ban bővítette portfólióját céges reklámajándékok és emblémázott termékek gyártásával és forgalmazásával is (www.mirandum.hu és www.brandist.hu).

2016 óta kerti és ipari kisgépek bérbeadásával és forgalmazásával foglalkozó új üzletágat indítottunk (https://www.facebook.com/budakeszigepkolcsonzo/), amely támogatja partnereinket abban, hogy egy napra se essen ki a munkából, és az anyagok megvásárlásával együtt gépeiket is a tőlünk megszokható gyorsasággal és hatékonysággal szervizeltessék, javítás időtartamára cseregép biztosítása mellett.

2016 decemberében új telephelyre és bemutatóterembe költöztünk, amelynek közvetkeztében üzletünket átalakítjuk, és munkaruházati szakkereskedésként működtetjük tovább, valamint elindítjuk webshopunkat is.

Partnereinkkel való beszélgetések, és saját telephelyeink fejlesztése során gondolkoztunk el először azon, hogy nyissunk a szigeteléstechnika felé. Számos saját és bérelt ingatlanunknál (csarnokok, lakóépületek, üzlethelységek) volt szükségünk arra, hogy a szigetelést időben a lehető leggyorsabban, de természetesen a leginkább költséghatékonyan oldjuk meg. Ekkor ismerkedtünk meg a GRACO márkával, és az általuk forgalmazott gépekkel, majd indítottuk el purhabszigeteléssel foglalkozó üzletágunkat is.

Mi más lehetne az igazán jó referencia, mint az, hogy saját magunk is ezt a technológiák alkalmazzuk.